![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jakiś czas temu zacząłem sie bawić symfony. Jak dotąd uczyłem sie na Sandbox'ie jednak chciałbym zaistalować symfony z mozliwoscia tworzenia jednoczesnie kilku projektow. Korzystałem z info na stronie http://www.symfony.pl/pobierz#pear niestety juz podczas pierwszego polecenia : pear channel-discover pear.symfony-project.com wywala mi błąd: $ pear channel-discover pear.symfony-project.com Myslalem że moze nie mam zainstalowanej paczki channel-discover ale przy poleceniu pear install channel-discover rowniez wywala błąd: $ pear channel-discover pear.symfony-project.com Ma ktos moze jakies pomysly dlaczego tak sie dzieje ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 9 Dołączył: 3.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może nie masz pear?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam PEAR.
az takim laikiem nie jestem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Szkoda, że nie pokazałeś jaki błąd wyskakuje. Napisałeś tylko, że wyskakuje. Strzelam, że to nie błąd tylko potwierdzenie, że dany kanał został już zainicjowany. Jeśli tak to możesz przystąpić do pear install.
|
|
|
![]()
|
|
sory, moj blad
wkleilem nie to co powinienem pear wywala nastepujacy blad: PEAR_Remote: unexpected HTTP response nie jest to wina firewalla bo wylaczylem i dzieje sie to samo :/ ok juz problem nieaktualny poradzilem sobie innym sposobem korzystając z polecenia svn Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:45 |