![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Powiedzcie mi czy znacie jakieś ciekawe pakiety sklepów internetowych pod SF2? Googlowałem trochę i znalazłem Syliusa oraz Vespolina. Nie wiem, na który się zdecydować. A może warto lepiej zainwestować siły i napisać coś swojego? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zależy jakie masz doświadczenie i do czego ten sklep, czy po prostu dla siebie żeby sobie napisać(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
jeśli od tak go piszesz to możesz śmiało bez gotowców, samo symfony jest już niezłym gotowcem w sobie a jeśli do e-commerce to radz się starszych:P |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie potrzebuję sklepu "na już" i w tym jest problem.
Symfony2 bardzo mi się spodobało i ogarniam temat. Sylius niczego sobie, ale jakoś z nim nie mogę dojść do ładu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 4 Dołączył: 14.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj znać jak przebiegają testy.
Na pierwszy rzut oka wygrywa Sylius - jako jedyny jest w miarę aktywnie rozwijany. Z drugiej strony nie podoba mi się fakt, że jest rozbity na bardzo wiele bundli. Poza wymienionymi na knpbundles znalazłem jeszcze kitpages shop. Jest też jakiś bundle to podpięcia sklepu magento - jeśli nie potrzebujesz pełnej integracji to może on być ciekawym wyjściem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 06:49 |