![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym Was poprosić o informacje z jakich programów (win/lin) korzystacie przy projektach opartych o symfony. Osobiście korzystam z PhpEdit i ORM Designer. Próbowałem NetBeans ale bardzo słabo formatuje kod, o ile w ogóle można to nazwać formatowaniem, dodatkowo musiałem go włączać wieczorem by rano skończył się proces skanowania projektów. Dziękuję za wartościowe odpowiedzi. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 13 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jaka masz maszynę i ile otwartych jednocześnie projektów, że skanują Ci się one kilka godzin! Od kiedy NetBeans ma wsparcie dla symfony (mam nadzieje, że dla Symfony2 też będzie podobnie) to jest to moim zdaniem bardzo wygodne narzędzie do tego własnie FW. A jeśli chodzi o formatowanie to nie rozumiem w czym problem? Przecież wszystko można sobie zmienić w ustawieniach, z resztą nie przesadzaj domyślne nie jest aż takie złe.
Pzdr. Ten post edytował bikerszymek 28.01.2011, 16:23:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://wiki.netbeans.org/ScanOnDemand
Rozwiązuje większość problemów z ciągłym skanowaniem projektów, warto także korzystać z najnowszej wersji Netbeansa |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
osobiście korzystam z PhpEd + firefox z kilkoma wtyczkami + phpMyAdmin + fiddler 2. Jako serwer stoi xampp
Do drobnych poprawek używam NotePad++ i to chyba tyle. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 07:33 |