![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z błędem 500 w symfony. Otóż mam w modelu taki kod: i dostaję 500. Jak zakomentuję returna to nie ma 500. Co jest nie tak? symfony cc nie pomogło. pzdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wejdź poprzez "dev-owy front controller" żeby Ci ładnie treść wyjątku wywaliło - zobaczysz co jest nie tak.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cały czas wchodzę przez dev-owy. I dostaję 500, a nie białą stronę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
a powinieneś dostać stack trace z poszczególnymi metodami jakie zostały wywołane po drodze i konkretnym komunikatem błędu, 500 to sie na produkcyjnym pokazuje...
|
|
|
![]()
|
|
Że powinienem to wiem, ale że nie dostałem to się pytam, co zrobić z tym fantem
![]() Jakoś nic mi do głowy nie przychodzi niestety. pzdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 5 Dołączył: 29.03.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak teoretycznie spytam, wchodzisz przez /appname_dev.php ;p
-------------------- Blog | Strona www | wicia.pl
|
|
|
![]()
|
|
No tak.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cały czas wchodzę przez dev-owy. I dostaję 500, a nie białą stronę. Tak teoretycznie spytam, wchodzisz przez /appname_dev.php ;p No tak. To może nam zdradzisz co widzisz?Skoro nie białą stronę. Może pokaż screen'a. |
|
|
![]()
|
|
Nie przypuszczałem, że będę musiał robić screena internal server error
![]() Oto link: http://img165.imageshack.us/img165/7439/ise.png pzdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem nie leży w Symfony, tylko w PHP. Mianowicie w mechaniźmie zarządzania pamięcią jest jakiś błąd albo kilka błędów, których nie umieją od dwóch lat znaleźć i naprawić. Dostajesz Internal Server Error dlatego, iż PHP się po prostu wypieprza z powodu naruszenia ochrony pamięci. Niedawno bawiłem się w tropienie przyczyny, śledząc przebieg wykonywania skryptu konstrukcją declare (chyba jedyne jej sensowne zastosowanie
![]() -------------------- Specjalista ds. głupich i beznadziejnych, Zyx
Nowości wydawnicze: Open Power Collector 3.0.1.0 | Open Power Autoloader 3.0.3.0 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 8 Dołączył: 20.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaka tam jest wersja php?
Ja miałem podobne problemy przy doctrinie, krzaczyło się w jakichś dziwnych miejscach. Jak komentowałem kod, to działało dobrze, ale wylatywoło co innego. Winą było php 5.2.0, doctrine działa prawidłowo AFAIR od wersji 5.2.3. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:25 |