![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolejny dzien szukam jakiegos hostingu dla mojej strony w Symfony 1.2 i nie moge znalezc nic odpowiedniego...
Serwis, ktory tworze jest dosyc rozbudowany multimedialnie, wiec host musi miec przede wszystkim sporo miejsca (z 10gb) i duzy limit transferu. Dodatkowo oczywiscie wszystko, co jest potrzebne dla symfony. Znacie jakies hosty, ktore maja podobne parametry i przy tym nie kosztuja fortuny (to nie jest komercyjny projekt)? Myslalem, ze dobry bedzie Powweb.com. Mialem u nich konto (za 60$ rocznie), ale okazalo sie ze maja stara wersje php, nie maja rozszerzenia PDO dla mysql i jeszcze pare problemow wiec szukam znowu... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 7 Dołączył: 15.05.2005 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja działam na linuxpl.com. Maja 10GB konta, miły transfer, dobry support, dostęp do Shella, TRAC jak trzeba, SVN - cena przyzwoita. Działa pięknie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ci nie zalezy na pingu i nie bedziesz mial obciazenia 1000uu dziennie to hostmonster.com jest ok. Maja chociaz ssh nie nie trzeba sie bawic ftp.
-------------------- Szukasz ekipy filmowej? Casting do filmu, teledysku, reklamy!
Profesjonalne tworzenie stron www. Sklepy internetowe, strony firmowe, portale internetowe. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:14 |