![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 17.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam czegoś w stylu jobet dla symfony 1.4
Jakiś tutorial jak krok po kroku postawić np blog w oparciu o symfony2, szukam i szukam i nic. Ma ktoś jakiś link? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 21.02.2007 Skąd: Milejów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj masz trochę opisane jak postawić bolga. Trochę tam brakuje wiadomości, ale jeśli nie będziesz tworzył tego bloga na zasadzie kopiuj wklej i trochę pomyślisz to poradzisz sobie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 17.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, jutro rozkminię, jeżeli macie jeszcze jakieś linki to prosże o podawanie bo cookbook sztywny jest...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 18 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Koszalin/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma czegoś takiego. Przeglądnij githuba, są jakieś zalązki takich projektów, ale raczej nikt się w to nie bawi. Kto ma wystarczającą wiedze poradzi sobie z sf2 bez takich tutoriali, kto nie ma i tak przepadnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 1 Dołączył: 25.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź tutaj, jeszcze nie ukończony ale może się przyda
|
|
|
![]()
|
|
Nie ma czegoś takiego. Przeglądnij githuba, są jakieś zalązki takich projektów, ale raczej nikt się w to nie bawi. Kto ma wystarczającą wiedze poradzi sobie z sf2 bez takich tutoriali, kto nie ma i tak przepadnie ![]() Moze jestem głupi ze lubie ise uczyc na przykładach.... wybacz. 1 Linuxa swojego postawiłem też z tutka step by step a teraz jestem szczęśliwym posiadaczem gentoo które jest z jednych najbardizej "hardkorowych" distro ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:37 |