![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem Wam zaprezentować moją i kolegi stronę, która tworzy motywy do MyBB. Serwis ma niecały miesiąc więc nie ma na nim wielu prace ale w najbliższy weekend pojawią się dwa kolejne style. Zapraszam do oceniania.
-------------------- Style do MyBB za SMS
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do wyglądu nic nie mam , ale to wordpress?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 2 Dołączył: 17.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do wyglądu nic nie mam , ale to wordpress? Cytat(Style-MyBB.pl) Powered by WordPress. Design by Style-MyBB.pl. Wystarczy spojrzeć na stopkę ![]() -------------------- [workstation] PHPStorm, Apache 2/nginx, php 5.3/5.4, MySQL 5.5/5.6
[employers] Infor S.A., Gadu-Gadu S.A., Redefine, HBM, KnpLabs |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładny layout.
Daj trochę więcej miejsca między poszczególnymi pracami. Brakuje mi powiększenia w dużej rozdzielczości, choćby z logiem wodnym. Zobacz na d4u.pl -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 03:33 |