Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Stronka shellium
lysiu

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Taką zrobiłem, nie widziałem takiego czegoś nigdzie więc zrobiłem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Strona w budowie jak widać.

Wymaga javascript!

w operze 10 i i nowym chrome dziala tak jak powinno!
W firefox jak sprawdzalem, to zamula, nie pokazuje output'u na bierzaco, tak jak jest miedzy sleep'ami, nie radzę otwierać w tej przeglądarce, bo może zmulić cały system, szczególnie jakiś stary windows

"Obejrzyjcie" do końca: http://ssh.shellium.org/~lysek/

EDIT: Dowiedziałem się, że można to naprawić z użyciem settimeout, więc jutro pokombinuje :-)

Ten post edytował lysiu 23.12.2009, 04:27:42
Go to the top of the page
+Quote Post
Moli

-----

Co to za pomysł zrobić stronę która działa tylko pod 2 przeglądarki, w tym nie działa na najpopularniejszej ? Ocenię jak będzie dobra wersja dla FF.
+Quote Post
lysiu

-----

Cała strona była źle napisana (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

No, stronka skończona. Spełnia swoje nowe zadanie, ukazuje jak wygląda irssi na shellu, podaje linki do stronki shellium, i naszego kanału. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jest wersja świąteczna ze śniegiem, który można wyłączać i włączać w każdej chwili, w razie problemów. Można demko przerwać, puszczać od nowa. Nie użyłem żadnych bibliotek w stylu jquery czy ajax, więc strona jest lekka.

Proszę powiedzieć, co sądzicie o kodzie, czy mój javascript to amatorszczyzna, czy jest ok?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Adres ten sam:
http://ssh.shellium.org/~lysek/

(snieg to gotowiec z jakiejs stronki, dodalem tylko w skrypcie zmienna globalna, aby miec mozliwosc wylaczania i wlaczania z poziomu strony)

Ten post edytował lysiu 26.12.2009, 14:57:04
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:20