![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam mały problem, nie znam się na php ani trochę. Ale przerabiam pewną stronę ( grafikę itp.itd.) i treść jest w php. I jak mam stopkę (napis) w index.php to potem jak kliknę na hiperłącze to napis znika a w linki jest np. index.php?class=0. Może ktoś mi pomoże aby ta stopka ciągle była na swoim miejscu. Link do tej strony to www.siec-karna.pl/statt/ Jak klikniecie np. na wszyscy to już stopki nie będzie tego napisu ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ze stopką nic się nie dzieje, ja tam tylko widzę same warningi.
EDIT: Sory, nie doczytałem. Kod byś łaskawie dał? -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 5 Dołączył: 8.07.2004 Skąd: gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, Mam mały problem, nie znam się na php ani trochę. Ale przerabiam pewną stronę ( grafikę itp.itd.) i treść jest w php. I jak mam stopkę (napis) w index.php to potem jak kliknę na hiperłącze to napis znika a w linki jest np. index.php?class=0. Może ktoś mi pomoże aby ta stopka ciągle była na swoim miejscu. Link do tej strony to www.siec-karna.pl/statt/ Jak klikniecie np. na wszyscy to już stopki nie będzie tego napisu ![]() To zajrzyj w źródło strony to zobaczysz, że błąd połączenia z mysql powoduje, że strona nie generuje się do końca -------------------- Sygnaturkę ukradli
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Warringi są ponieważ skrypt nie jest podpięty pod żaden serwer gier oraz bazę danych. Że nie mam serwera aby podpiąć więc nie mogę sprawdzić dokładnie czy strona działa poprawnie. Zaraz u siebie podepnę pod bazę danych i część błędów zniknie. Oraz już daję całą stronę
![]() Ściągnij kod V https://rapidshare.com/files/1223957704/statt.rar |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No taa, nie dość, że nie ma środowiska testowego, to jeszcze kod na rapidshare dał...
A ja już wykorzystałem dzisiejszy limit... -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
Może teraz ktoś mi pomoże
![]() |
|
|
![]()
|
|
A podlaczyles sie do bazy i serwera gry?
Jesli nie, zrob to i wroc pozniej. Ten post edytował mlawnik 16.05.2011, 16:14:12 -------------------- Pozdrawiam,
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:51 |