![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć. Dziś namęczyłem się, ale wreszcie udało mi się stworzyć poprawny skrypt pod hosting zdjęć.
http://selfly.eu/www/index.php do oceny skrypt, a nie logo ;D Proszę o oceny oraz sugestie, co poprawić, do dodać. Bardzo potrzebuję takich opinii, poprawek. Jestem otwarty na propozycje. Skrypt ma ujrzeć światło dzienne w hostingu, który już teraz mam, ale chcę skorzystać z własnego skryptu - powyższego. Plany: + rejestracja użytkownika + galerie użytkownika + galeria wszystkich zdjęć (?) + komentarze do zdjęć ( ![]() Czego aktualnie brakuje: - miniaturki zdjęć (pracuję cały czas nad tym) Pozdrawiam. Ten post edytował TursoN 13.03.2010, 13:30:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nie sprawdzasz rodzaju pliku:
Cytat Foto ColorSpy.exe o rozmiarze 20480 bajtów zostało przesłane na serwer! http://selfly.eu/www/img/189436.exe Wrzuciłem Ci kod php na serwer i go odpaliłem Ten post edytował Wicepsik 12.03.2010, 23:23:12 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wicepsik moglbys usunac kod? Uszanuj moja prace.
Jak wejde na kompa to naprawie to. http://selfly.eu/www/index.php już aktualne. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 2 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, wyglądami to na klona, głównie po logu. Jest ono naklejone na inne, tak mi się zdaje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie rozumiem jednej rzeczy. Po co zrobiłeś kolejny skrypt upladowania obrazków, skoro drugi masz już pod JPGKI.PL? Chyba, że to nie twój kod, tylko ściągnięty z tamtej strony i żeby nikt cię nie posądził o kradzież napisałeś w stopce że prawa zastrzeżone dla JPGKI.PL. O co w tym chodzi? Mógłbyś wytłumaczyć?
A do tematu: upload bardzo wolny. -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie rozumiem jednej rzeczy. Po co zrobiłeś kolejny skrypt upladowania obrazków, skoro drugi masz już pod JPGKI.PL? Chyba, że to nie twój kod, tylko ściągnięty z tamtej strony i żeby nikt cię nie posądził o kradzież napisałeś w stopce że prawa zastrzeżone dla JPGKI.PL. O co w tym chodzi? Mógłbyś wytłumaczyć? A do tematu: upload bardzo wolny. też to chciałem powiedzieć ale się wstrzymałem po co się chwalić chyba nie swoją pracą ![]() Ten post edytował krzysztof_kf 13.03.2010, 16:11:54 |
|
|
![]()
|
|
Czytajcie ze zrozumieniem, ok?
Cytat do oceny skrypt, a nie logo ;D Cytat Hmm, wyglądami to na klona, głównie po logu. Jest ono naklejone na inne, tak mi się zdaje. Logo robocze. Cytat Po co zrobiłeś kolejny skrypt upladowania obrazków, skoro drugi masz już pod JPGKI.PL? Chyba, że to nie twój kod, tylko ściągnięty z tamtej strony i żeby nikt cię nie posądził o kradzież napisałeś w stopce że prawa zastrzeżone dla JPGKI.PL. O co w tym chodzi? Mógłbyś wytłumaczyć? A do tematu: upload bardzo wolny. Upload wolny, bo serwer średni, ale jpgki.pl są na dużo lepszym. Jpgki.pl są na gotowym skrypcie, a ten co link jest w pierwszym poście ma zastąpić jpgków aktualny skrypt. Kod jest mój. Cytat też to chciałem powiedzieć ale się wstrzymałem po co się chwalić chyba nie swoją pracą biggrin.gif głównie widać to zresztą po logu takie to chyba w paincie nie da się zrobić skrypt a nie lay do oceny. Ten post edytował TursoN 13.03.2010, 16:22:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to wszystko jasne.
Co do uploadu to przydałoby się wrzucanie kilku zdjęć naraz oraz pasek postępu. -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linki nie działają...
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 3 Dołączył: 17.03.2008 Skąd: niekąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba domena poszła pod młotek
-------------------- "Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, by się nie poddać."
www.widmo.tk - zapraszam na mój homepage ;> |
|
|
![]()
|
|
Działa już, ktoś chyba się włamał (?) i usunął index. Teraz już chodzi, niedługo przerzucę na inny hosting.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wg.mnie nic szczególnego hosting jak tysiące innych nic go nie wyróżnia nic nie przyciąga co mogłoby przyciągać.
Kod <title>Untitled Document</title> Proszę zmień to bo odstrasza ![]() Ocena : 4/10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tak hosting nie będzie wyglądał. Ile razy mam powtarzać? Jedynie skrypt będzie ten.
Tytuł strony? Narazie testy są. Jeszcze nie publikowałem tego ani nic. Nikt oprócz Was o tym nie wie. Tylko testy... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 2 Dołączył: 18.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sry ze ci usunalem index.php, ale dalej mozna wrzucac na twoj serwer skrypty php...
Nie wiem jak sprawdzasz czy dany plik ma rozszerzenie .jpg . Pewnie szukasz w nazwie ciągu ".jpg" , dasz sobie plik skrypt.jpg.php i już mogę robić wszystko. Popraw to...bo inaczej nie ma sensu taki serwis ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.05.2025 - 05:13 |