![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
poszukuję kilku skryptów na stronę. Dwa najważniejsze to skrypt newsów na stronę oraz księga gości. Skrypt newsów - bez komentowania z jakimś prostym panelem, Księga Gości - dodawanie wpisu dopiero po akceptacji administratora. Dodatkowo (niekoniecznie) przyda się jakiś skrypt pokazujący obecną datę, godzinę oraz imieniny. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 21 Dołączył: 28.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
w google jest tego tysiące, wystarczy poszukać...
jeżeli chcesz, jestem w stanie wykonać to o co prosisz, za 20zł ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jeżeli chcesz, jestem w stanie wykonać to o co prosisz, za 20zł smile.gif Wyszukanie czy napisanie od podstaw? Tak jest tysiące, ale lepiej jak ktoś coś poleci, powie z czego korzysta, przynajmniej będzie pewność że działa. Ten post edytował wizz 5.12.2010, 16:46:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 21 Dołączył: 28.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Oczywiście chodzi mi o napisanie od podstaw
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.05.2025 - 17:23 |