![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przejrzałem wiele tematów na forum i dziesiątki skryptów na hotscripts.com i nie znalazlem wiec moze ktos mi pomoze tutaj.
Otóż szukam skryptu newsów który spełniał by następujące wymagania: - wiadomosc wpisuje sie do formularza w ktorym sa pola: temat, wstep i rozwiniecie - na stronie skrypt umieszcza sie za pomoce include: na glownej tytul + wstep a na osobnej samo-generujacej sie stronie calosc Oczywiscie mysql i php mam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powiadasz ze przejzales na pewno jest takis system tylko ze zle szukales pozatm co to za problem przerobic jakis skrypt jak ktos chociaz troche zna php to mu pojdzie bez problemu
![]() -------------------- Warsztat: Apache: 1.3.29 | MySQL: 3.23.58 | PHP: 4.3.4 | phpMyAdmin: 2.5.4 Narzędzia: Notatnik 0.1 - Photoshop 7.0 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Skąd: Szczecin|Bukowe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyszukiwarka u góry strony a jak nie to google i gwarantuje ci, że znajdziesz, czego szukasz. Ja skrypty ściągam z http://www.download.siteql.net/ więc zobacz może tam znajdziesz to czego ci trzeba
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja dosłownie przed kilkoma dniami miałem ten sam problem, bo z lenistwa nie chciało mi się pisać własnego skryptu i muszę powiedzieć że znalazłem rozwiązanie.
Chodzi mi tutaj o system CuteNews dostępny na stronie http://www.cutephp.com lub u mnie na maila ![]() ![]() Jeżeli chciałbyś spóbować z CuteNews i miałbyś jakieś kłopoty to służe pomocą. -------------------- pozdrawiam
Wojtek Obst Polski serwis o sushi | Polskie forum o sushi | sushi przepis |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:08 |