![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Zainstalowałem WAMP5 gdyż tylko na nim mysql mi normalnie chodzi. Problem wystepuje gdy wrzucam jakąś stronę zrobiona w php do localhost. Zamiast zawartości wyświetla się kod. Np webspell który jest mi teraz bardzo potrzebny:
Clanname.CONTENT <? if(!isset($site)) $site="news"; //Sichheitslücke beheben $invalide = array('/','/\/',':','.'); $site = str_replace($invalide,' ',$site); if(!file_exists($site.".php")) $site = "news"; include($site.".php"); ?> Wie ktoś w czym problem i jak to naprawić? Jest połączenie z bazą danych bo webspell przy instalacji tworzy wszystko co potrzeba. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Właśnie ze radą kolegi NuLLa zainstalowałem wampa5 i też tak miałem. Jak temu zaradzić? 1. Sposób: Zamień wszystkie, 'krótkie' taki rozpoczynające <? na 'zalecane' <?php 2. Sposób: W pliku C:\Katalog_z_wamp\Apache2\bin\php.ini Ustaw: short_open_tag = On U mnie pomogło ![]() Ten post edytował TomASS 27.04.2006, 14:27:33 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:01 |