![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Piszę tutaj ponieważ, jeżeli chodzi o PHP jestem całkowitym nowicjuszem (jak dotąd użyłem tego języka tylko raz). Mój problem polega na tym, że stworzyłem stronkę, na której znajduje się jedynie ankieta (3 pytania, po 3 odpowiedzi a/b/c do kazdego) i nie wiem jak zautomatyzować wypełnianie ankiet, chodzi mi o taki schemat działania: otwarcie stronki -> wypełnienie ankiety -> kliknięcie ok -> otwarcie adresu startowego stronki [ i tak w kółko ] Mam już skrypt przekazujący wynik ankiety do bazy danych (to jest jedyny skrypt jaki napisałem, posiłkując się innym forum). Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o pomoc w napisaniu tego skryptu. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 556 Pomógł: 6314 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
BArdzo interesujące. Stworzyłeś stronę z własną ankietą i chcesz zautomatyzować jej wypełnianie..... hmmmm.... skoro to Twoja ankieta na Twojej stronie to nie mozesz poprostu wtawić do bazy od razu wartości ktore cię interesują? Po co bawić się w pseudo wypelnianie skoro to i tak bedzie oszustwo?
A czekaj, a może to jednak nie jest Twoja strona a Ty chcesz zautomatyzować wypelnianie ankiet na cudzysz stronach? To juz się wydaje bardziej prawdopodobne. Temat zamykam. Jesli uwazasz ze moje wnioski są niesluszne, zapraszam na PW. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.04.2025 - 06:55 |