![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 23 Dołączył: 20.01.2011 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, z ciekawości chciałem się zapytać czy istnieje możliwość by w jednym zapytaniu wyświetlić kilka tabel, np. mamy tabelę a i b, które mają jakieś wartości a wynik po zapytaniu i zapisaniu do tablicy wyglądałby mniej więcej tak:
w php napisałem sobie taką prostą klasę, która zrobi jak w wyżej wymienionym przykładzie tylko ze muszę zrobić 2 zapytania lub więcej w przypadku większej ilości tabel. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 328 Pomógł: 3 Dołączył: 10.07.2016 Skąd: UK-raine Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Samo zapytanie to chyba nie problem, jednak czy da się dane w taki sposób od siebie odseparować za jednym pociągnięciem ..... ? Bardzo dobre pytanie olszam. Niech się specjaliści wypowiedzą, też jestem ciekawy jak takie coś zrobić. Zagłębiam się w temat od niedawna i często w moich przykładach potrzebuję pobierać dane z wielu tabel w jednym zapytaniu. Ten post edytował PHPRexio 14.11.2016, 21:03:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:36 |