![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem napisalem sobie funkcje aby wybierała nr id z bazy wszystkich userów :
Wynik z bazy chce wyswietlac w innym pliku zaincludowalem plik z ta funkcja do pliku w ktorym chce wyrzucic na ekran wynik z bazy wpisuje echo $wynik('id'); i dostaje error na twarz ![]() Notice: Undefined variable: wynik in C:\wamp\www\gra\admin\administracja.php on line 5 jestem juz durny ![]() prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
drugi plik
oczywiście include zrób w 2 pliku ![]() -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tylko nie wiem czemu wyswietla tylko 1 rekord a rekordów z id jest wiecej
![]() Ten post edytował Freecast 10.02.2012, 17:19:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
zwróci Ci wszystko po przecinku -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
Ogolnie chce stworzyc edycje konta danego usera zapisanego w bazie czy ktos z was podal by mi przyklad jakie zapytanie dac do bazy aby edytowac konto usera o okreslonych wartosciach w bazie ? prosze o pomoc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj na forum przykładów. Na pewno coś znajdziesz.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
musisz najpierw wybrać usera, wpisać jego dane do textarea a potem poleceniem update
-------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
@toaspzoo chyba razem bedziemy musieli piwo wypic
![]() napisalem 2 pliki jeden plik funkcje.php gdzie niby zczutuje id i drogi plik stosujacy to co napisales lecz nie dziala oto plik funkcje.php
Plik administracja.php
wyswietla tylko samą tabelke bez wartosci |
|
|
![]()
|
|
Ja bym na twoim miejscu filtrował dane, np
a tutaj ten babol ?
? daj
A wogóle masz całość zj****ą :\ ---- zrób
-------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:05 |