![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Z góry przepraszam za tytuł ale nie wiedziałem jak to nazwać. Pisze taką małą gierkę wyścigową i mam dziwny problem. U góry strony mam mały panel pokazujący m.in ilość paliwa w baku. I problem jest taki że jak wchodze w stacje paliw żeby zatankować to wszystko jest ok. wybieram ilość paliwa jaką chce zatankować następnie wysyłam formularz, formularz się przetważa i pokazuje komunikat o zatankowaniu ale stan paliwa się nie smienia do póki nie nastąpi przejście na inną stronę albo przeładowanie. Mam taki problem nie tylko z tym ale ze wszystkimi danymi w tym panelu u góry. aktualizują się z opóźnieniem. Używam PDO i Smarty. Kolejność wykonywania działań jest zachowana. Tutaj są obrazki jak to wygląda 1: Tuż przed zatankowaniem ![]() 2: Po wysłaniu formularza o tankowaniu. w panelu nic sie nie zmieniło. Panel pobiera dane z bazy za każdym odświeżeniem ![]() 3: Po wejściu jeszcze raz na tą samą stronę jest wszystko ok ale o jedno odświeżenie za późno ![]() Narazie wstrzymam się ze wstawieniem kodu bo jest dość mocno rozbudowany i chciał bym abyście mi pomogli ustalić "teoretycznie" co może być problemem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wyświetlasz (SELECT...) czasem w pliku najpierw tego , a dopiero poniżej nie robisz czasem aktualizacji (UPDATE...)?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie
![]() Dzięki wielkie. Temat do zamknięcia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:19 |