![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie. Muszę wykonać pewną aplikację.
Jest kilka linków --link1 --link2 Po kliknięciu w nich, wyskakuje okienko popup, i dodaje się do get'a id tego linka (z mysql) Kod html z okienkiem POPUP jest wyżej niż link, no i zwykły kod nie zadziała, bo przecież PHP nie wykona mi się dynamicznie. Myślałem by to zrobić za pomocą JS, przesłać coś i odebrać w tym okienku. Ma ktoś pomysły? Dziękuje ;0 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A można jaśniej? Lub chociażby kod podać? Bo po Twoim opisie wnioskuje, że nie ma problemu żeby zwyczajnie przestawić kolejność.
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Wyświetlam sobie rekordy z mysql. Po kliknięciu na jakiś rekord, chcę wyświetlić jego dane, w wcześniejszym kodzie POPUP.
{kod popup} {wyświetlanie rekordów} po kliknięciu w rekord, daje do geta id, dzięki czemu mógłbym sobie dać zapytanie z WHEREM. No ale po załadowaniu strony, kod php mi się nie wykona dynamicznie. Nawet jeśli dam po wyświetleniu popup, to i tak skąd skrypt ma wiedzieć, w który kliknę rekord, a w tle nie działa. ? Ten post edytował Invrality 9.07.2013, 18:08:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 19:20 |