![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 1 Dołączył: 12.12.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam.
Kolejny dzień walki z CkEditorem i KCfindrem. Problem jest już tylko jeden : gdy otwieram przeglądaj by uruchomić KCfindera pojawia mi się "No route found for "GET /ckeditor 3/plugins/kcfinder/...." Jaki mam dodać routing do tego Kcfindera? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Zaimportuj plik z regułami do głównego pliku routing.yml, jest opisane w dokumentacji.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 1 Dołączył: 12.12.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
W jakiej dokumentacji? W KcFinder nie bardzo mogę znaleźć żadnej wzmianki.
Czy chodzi o dokumentację SF2? Mógłbyś wskazać gdzie to obczaję bo nie mogę kurcze tego znaleźć. Dzięki wielkie. Ten post edytował basso 16.07.2013, 17:18:56 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Przeczytałem dokładnie ten i poprzednie posty i proszę zignorować mój poprzedni post KCFinder nie jest bundlem więc import ścieżek się nie uda ponieważ ich tam po prostu nie ma. Z dokumentacji wynika że po integracji KCFindera należy utworzyć reguły dla Symfony aby KCFinder mógł się komunikować z Symfony a następnie reguły te wpisać jako opcję w IvoryCKEditorBundle szczegóły w dokumentacji bundla zakładka "Filebrowser".
|
|
|
|
|
|
|
|
No to ja na wylot przeczytałem jak to instalowałem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tylko jak to dodać?
Bo jest tu ogólnie napisane, dodać routing. Dodałem identyczny jaki woła KcFinder => NIE DZIAŁA => stąd mój post (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Jak mają widać routingi? Skąd wziąć ścieżki do i jak ma wyglądąć ich wzorzec:? " filebrowserBrowseUrl filebrowserFlashBrowseUrl filebrowserImageBrowseUrl filebrowserImageBrowseLinkUrl filebrowserUploadUrl filebrowserFlashUploadUrl filebrowserImageUploadUrl " Jeśli jesteś w stanie to jakbyś mógł napisać przykładowy wzorzec tego routingu bo nie bardzo mogę sobie to wymyśleć. Oprócz wzorca trzeba nakierować na jakiś kontroler i akcję? Na jaką i gdzie ? |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 18:22 |