![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 5 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Wołów/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest taka zasada, że się linkuje do źródła : http://www.youtube.com/watch?v=NqFOB77jLaE
Było nie tak dawno na wykopie z tego co pamiętam. -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też już jakiś czas temu to widziałem, świetne jest :)Osobiście podoba mi się jeszcze filmik "mona lisa paint" -
http://www.youtube.com/watch?v=Zf6Q9ODkN5w...ted&search= |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie łatwiej w canvas? ^^
-------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do rysowaia w htmlu, mhh. Chyba z nudów napisze sobie skrypt. Robi tabelke o wielkości obrazka a późinej trki z z width/height:1px i style="img_1/2/3 etc
![]() ![]() EDIT: Hahaha ![]() Ten post edytował bim2 19.07.2007, 16:34:47 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@bim2
A rowspan? Było by mniej kodu... -------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@hacker no może i byłoby mnie, ale chyba ze strony php straciłbyś na wydajności
![]() Nie chce mi się już dodawać rowspan, mogę dać kod i zrobisz. ![]() BTW. Chyba najlepsza metoda "nie kopiowania" obrazków (wykluczając możliwość dania Prt Scr) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kodu mi nie trzeba sam się nudzę i już zacząłem pisać (właściwie to kończę)... Będzie i rowspan i przerabia zuploadowany obrazek... Serwera nie mam więc wrzucę kod...
-------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
Fajnie poczekam, ale do czego to urzyje to nie wiem
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
image2table.php
convert.html Formularz jest w drugim linku, a w pierwszym skrypt Ma drobne problemy z gifami... (kolory) Hmmm... Dać to do ocen czy nie? Ten post edytował Hacker 19.07.2007, 21:58:04 -------------------- (\.../)This is Bunny
|
|
![]()
|
|
Jak chcesz to daj, chociaz moim zdaniem nie ma sensu.
PS. Pozwole sobie zmodyfkiowac troszkę ten kod ![]() EDIT: Co do gifów, jaki kolor dominuje? U mnie niebieski. Może da się coś z tym zrobić podmieniając palety ![]() Ten post edytował bim2 19.07.2007, 22:22:48 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2007 Skąd: Gorlice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajne tylko dużo pisania, a arczej kopieowania
Szybciej tą czynność można wykonać w PS |
|
|
![]()
|
|
bim2: Oczywiście, że niebieski, bo chyba mają tylko 256 kolorów (zawsze mam tylko 2 hexy) trzeba by swoją funkcję imagecolorat napisać...
No i problem rozwiązany... Wystarczyło luknąć na see also w manualu i jest tam funkcja imagecolorsforindex... Poprawiony kod (usunąłem też buga z zapętleniem w obu pętlach przy dużej ilości czarnego...) image2table.php -------------------- (\.../)This is Bunny
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozna z tego CAPTCH'e zrobic
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Po co? Dobry program zrobi prtScr albo zlozy pixel po pixelu ;P
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:09 |