![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
czy ktos by mi mogl pomoc, czy wiecie skad mozna sciagnac rpm php4 do redhata 6.1:?: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2002 Skąd: Przemysl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witoj,
Poszukaj na www.rpmfind.net ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie lepjej odrazu tu www.php.net :wink:
-------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
8O
Cytat nielepjej Nie z przymiotnikami w stopniu wyższym pisze się osobno ![]() Cytat odrazu to też jest źle :wink:
-------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tym nie lepjej moze i masz racje :oops:
ale odrazu to niby jak tak: :? od razu :?: -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy spytałeś o "odrazu", to żem sobie pomyślał, że gafę strzeliłem poprawiając Cię :wink: , ale po chwili zajrzałem w odpowiednie źródło (wiedzy tajemnej
![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
nie lepiej bylo od razu tak napisac :wink:
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2002 Skąd: Przemysl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Castor powiadasz www.php.net. To pokaz mi gdzie leza te rpm'y bo ja jakos ich nie widze
![]() |
|
|
![]()
|
|
nie wiem
![]() ale moze wyszukiwarka php.net lub dzial download, selectem na dole wersje i hop na strone z wyszukiwarka ![]() -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 8O
Cytat nielepjej Nie z przymiotnikami w stopniu wyższym pisze się osobno ![]() Cytat odrazu to też jest źle :wink:lepjej? powinno być lepiej. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat lepjej?
powinno być lepiej. ![]() Nie bardzo rozumię o co Ci chodzi Mac, ale zauważ, że Castor edytnął swojego posta poprawiając tylko jeden błąd ![]() -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat lepjej?
powinno być lepiej. ![]() Nie bardzo rozumię o co Ci chodzi Mac, ale zauważ, że Castor edytnął swojego posta poprawiając tylko jeden błąd ![]() Chodzi mi oto, że pisze się lepiej, a nie lepjej pisze się przez "i", a nie "j". ![]() |
|
|
![]()
|
|
Istotnie nie zauważyłem tego błędu
![]() -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
|
![]()
|
|
Wam sie chyba nudzi
![]() ![]() -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
Cytat Wam sie chyba nudzi
![]() Czemu tak sądzisz? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Czemu tak sądzisz?
![]() Bo rozmawiamy o orłach Castora ![]() -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
orly czy litrowki to jest forum php :!:
CASTOR |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:27 |