|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam wszystkich,
Jestem nowy na tym forum i jeśli piszę coś źle to proszę o wyrozumiałość. PHP znam na poziomie podstawowym (czytaj ze studiów), szukałem po forach i stronach ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Mianowicie chciałbym stworzyć prostą bazę danych wydaje mi się że najlepiej jeśli będzie to SQLite i php. Założenie jest następujące: Kilka osób wprowadza dane związane z produkcją do bazy. Inna osoba wprowadza dane związane ze stanem magazynu dla tej produkcji. Wszystkie osoby mogą przeglądać bazę, wyszukiwać po np: dacie wprowadzenia itp. Chciałbym aby działało to na lokalnym serwerze (plik bazy danych umieszczony na serwerze lokalnym) a na komputerach pracowników znajdują się skrypty php do przeglądania tej bazy Drugą dość ważną kwestią jest przeglądanie i dodawanie danych do bazy przez przeglądarkę internetową ( dla prostoty). Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość zrobienia czegoś takiego w php i SQLite na lokalnym komputerze, jeśli tak to wtedy zabieram się za poszerzanie mojej wiedzy na temat php, w przeciwnym wypadku szukam innego rozwiązania. Pozdrawiam marcinmarcin |
|
|
|
marcinmarcin007 Pytanie o bazę danych w PHP 29.07.2010, 11:23:36
zelu Żeby skrypty PHP działały lokalnie na komputerze t... 29.07.2010, 11:27:01
erix CytatŻeby skrypty PHP działały lokalnie na kompute... 29.07.2010, 11:32:23
marcinmarcin007 Dziękuje za tak szybkie odpowiedzi.
Czyli wnioskuj... 29.07.2010, 11:47:04 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 00:40 |