Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Closed TopicStart new topic
> Pytanie do kodu php, Potrzebuje pomocy przy forum
-oO-

Goście

Nie bede tu calego kodu wklejal, jesli ktos bylby sklonny mi pomoc, prosze na maila(omfglolx@yahoo.com) i wtedy wysle plik. Chodzi tu o dosc proste forum internetowe, uzyte funkcje to: dodawania uzytkownikow, autoryzacja, dodawanie postow, wyswietlanie postow itp. Jesli jednak ktos stwierdzi, ze lepiej tu dac kod, to oczywiscie wkleje.

Z gory thx.
Go to the top of the page
+Quote Post
Pigula

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

wklej tylko czesc kodu w ktorej masz blad!! nie musisz calego. i wogole jaki masz problem bo z twojego postu nic nie wynika!
+Quote Post
Ociu

Grupa: Moderatorzy

Zapisz plik jako phps i wrzuć na jakiś serwer.
+Quote Post
dag

-----

Napisz z czym masz problem, podaj kod z pliku, z którego Ci wyskakuje błąd. Najlepiej jakbyś udostępnił kod na jakimś serwerze, zmień rozszerzenie na .phps będzie wtedy kolorowana składnia.

UPDATE:
Widzę, że aż 3 osoby napisały w tym samym czasie ;-)

Ten post edytował dag 19.06.2005, 08:56:58

--------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------
+Quote Post
-oO-

Goście

Pigula, nie tyle, ze mam bląd, tylko chcialbym, zeby ktos mi opisal ktore funkcje co robią tak z grubsza, i co sie w ktorym momencie dzieje.
Nie bardzo wiem gdzie to moglbym udostepnic, moze po prostu ktos, kto by mogl mi pomoc podalby maila tu, i bym wyslal plik?

Thx za zainteresowanie btw, spodziewalem sie odpowiedzi tak za tydzien tongue.gif
+Quote Post
NuLL

-----

Takiej pomocy do skryptów nie prowadzimy- równie dobrze ktos mógłby poprosić o opisania koljenych funkcji ezPublisha.

Temat zamknięty.

--------------------
Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.08.2025 - 22:07