![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Od niedawna prowadzę Działalność Gospodarczą związaną z usługami IT, przede wszystkim PHP. Specjalizuję się przede wszystkim w PHP właśnie, ale zajmuję się także wszelkimi rzeczami związanymi z www, czyli: - tworzenie stron www - systemów cms - sklepów internetowych - portali - współpraca przy startupach - i wiele innych niestandarowych rzeczy Nie jestem człowiekiem od wszystkiego, współpracuję z profesjonalnymi front-endowcami i grafikami, zlecając mi pracę rozliczasz się ze mną, a ja dbam o to by praca była wykonana jak najlepiej przeze mnie i ewentualnych podwykonawców. Przykładowe projekty? http://www.royalmenu.pl/ Jestem także programistą w serwisie www.wydaje.pl - portalu self-publishing i pracuję nad jego dalszym rozwojem. i wiele innych, mniejszych i większych rzeczy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Oczywiście wystawiam faktury VAT. Zainteresowanych zachęcam do kontaktu na info@inline-code.pl Ten post edytował inline-code 18.01.2012, 15:51:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:39 |