![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Problem jest złożony... przynajmniej dla mnie. http://brain-line.pl/sloma1/boxallegro/ <= Mam takiego boxa. Cel: losowanie innych aukcji po jego schowaniu, teraz losują się po odświeżeniu strony. 1. Najpierw klasa php a pozniej jej wywołanie generuje ok 10 zmiennych dla 2 aukcji czyli po 5 dla aukcji, poprzez wywołanie jednej metody na obiekcie klasy. Przechwouja one nazwe link, czas do konca cene itp. 2. Poprzez require includuje plik php z klasa i wygenerowanymi zmiennymi, oraz wrzucam je pomiędzy kod html <?php echo dupa;?>. 3. Podpiety plik z jquery steruje boxem. Wymyśliłem to tak. Po schowaniu boxa czyli success animation, jquery wysle zmienna POST. Skrypt sprawdzi if_exist($_POST['dupa']; ponownie odpali tą metode i wygeneruje nowe zmienne. I tutaj się zatrzymałem. bo nie wiem jak pobrać z pliku php do jquery te 10 zmiennych. Myślałem żeby to ominąć i po wygenerowaniu nowych zmiennych, stworzyłbym nową metoda która wygeneruje czysty plik html i spobie go pozniej załaduje poprzez $.load(); ale wydaje mi się że to troche "dirty way". Czy to jest jedyny sposob? Czy moze jest jakas opcja pobrać tylko te zmienne? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 06:18 |