![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Mam taki kłopot. Mamy stronę X. która ma jakieś tam adresy internetowe. Strona została napisana od nowa (adresy się zmieniły) I moje pytanie można jakoś zrobić tak ze po wpisaniu takiego adresu przekieruje mnie na to stronę i tak analogicznie z innymi adresami. (jest ich ok 40) próbowałem: RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^stary adres RewriteRule ^(.*)$ nowy adres [R=301,L] działa dla 1 adresy jak jest tego więcej to już nie działa |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba za bardzo nie skumałeś co chcę osiągnąć.
Mamy stary serwis , Teraz jest nowy gdzie są inne linki. Ale nie chcę tracić starych linków (siła pozycjonująca) wiec chce zrobić przekierowania dla tych starych linków. Nie chodzi mi o "przyjazne URL" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 1 Dołączył: 10.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podaj przykład nowego i starego odnośnika
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:55 |