![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
mam problem z przekazaniem zmiennej "$artykul" z formularza. Próbowałem na wiele sposobów ale nie dałem rady więć liczę na waszą pomoc. W tym skrypcie chodzi o to by po wybraniu którą linijkę ma usunąć, najpierw ma przekazać zmienną artykuł i ją usunąć poleceniem unlink jak dobrze pamiętam, a potem daną linijkę z pliku newsy.txt.Usuwa linijkę ale nie usuwa pliku. oto Kod(napisałem to co tylko działa bez unlink):
Mam nadzieje że pomożecie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jakieś errory?
Nie dałeś srednika po
A jak i to nie pomoże to spróbuj tak: zamiast
I zamiast
To
Ten post edytował Sokal 7.08.2007, 19:03:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Usuwa linijkę ale nie usuwa pliku. oto Kod(napisałem to co tylko działa bez unlink): Ale jak niby mamy ci pomóc, skoro zamieściłeś jedynie działający kod? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Może pokażesz w którym miejscu masz tego unlinka, to się pomyśli czemu nie działa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:41 |