![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich, jestem troche ciemny z php, wiec pisze w html. Lecz nie wiem kilka rzeczy, mianowicie
*czy da sie napisac logowanie i wylogowanie, potrzebuje jeszcze dodawanie nowych urzytkownikow od bazy danych. Mam baze na yoyo. Coś takiego juz napisalem:
Potrzebuje jeszcze cos takiego zeby mi wrzucalo na serwer: cos w stylu zippyshare taki hostking cos udalo mi sie wykabinowac:
bardzo prosze o pomoc, chce zeby to wszystko wspolgralo. Da sie tak zrobic? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Operacji związanych z użytkownikami i operacji na bazie danych nie da się wykonać za pomocą HTML
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To wiem, ale chce zeby mi jakis programista napisal w php program logowania i wylogowywania ze strony. Pod to co napisalem w HTML. Tak jak chce sie dowiedziec jak zrobic zeby miec taki maly hosting, zeby po zalogowaniu mozna bylo ze strony wrzucac pliki na serwer yoyo.
Ten post edytował bolus150 13.01.2010, 15:30:46 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat Prosze o pomoc! A ja poproszę o wysłanie do dowolnego moderatora PW z poprawnym tytułem.Zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:33 |