![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam kto mi pomoże
![]() jak zrobić prosty kalkulator jak na zdjęciu ![]() liczba - x% bede wdzieczna ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 29.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W php nie znalazlem zadnej funkcji pobierajacej procent danej liczby wiec wymyslilem cos takiego, do tego liczbe i procent pobieraj z post'a. Ten post edytował flv 11.07.2007, 23:39:41 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
działa idealnie dziekuje Ci serdecznie a
mam małe pytanie jeszcze, da sie zrobić coś zeby liczyło mi 48,80 bo żeby otrzymać poprawny wynik trzeba wpisać liczbę 48.80 chodzi o to żeby tak samo liczył z (przecinkiem) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
str_replace
zamieniasz przecinek na kropke obliczasz i potem w druga strone kropke na przecinek i sialala -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.05.2025 - 06:39 |