![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 3 Dołączył: 29.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Szukam darmowego do instalacji CRM-u o podstawowych funkcjach jak np. minicrm.pl Nie zależy mi na przeładowanych CRM których jest bardzo dużo w internecie tylko na na prawdę prostym ale mądrym rozwiązaniu... Preferowany PHP/MySQL Z góry dzięki za wskazówki Nikt naprawdę nie zna takiego prostego rozwiązania? Ten post edytował ksenonlogin 5.05.2013, 21:51:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
vtiger?
Ale to pewnie już za skomplikowane. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 3 Dołączył: 29.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@!*! zanim napiszesz następnym razem to przeczytaj z 10 razy treść tematu, ponieważ z tego co napisałem widać że szukałem, ale nie mogę znaleć czegoś naprawdę prostego, minimalnego, w internecie jest dużo CRM-ów, ale mi chodzi o proste a nie uniwersalne gdzie 93% funkcji jest zbędna... Dlatego zbędne są takie posty.... A co do odpowiedzi @cykcykacz, CRM fajny i intuicyjny, ale jest w nim wszystko a chodzi mi prawdziwe minimum jak w minicrm.pl, ale tego nie zainstaluję u siebie ;) Ten post edytował ksenonlogin 9.05.2013, 20:57:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@!*! zanim napiszesz następnym razem to przeczytaj z 10 razy treść tematu, ponieważ z tego co napisałem widać że szukałem, ale nie mogę znaleć czegoś naprawdę prostego, minimalnego, w internecie jest dużo CRM-ów, ale mi chodzi o proste a nie uniwersalne gdzie 93% funkcji jest zbędna... Dlatego zbędne są takie posty.... Podana lista w google jest idealna, abyś odsiał i znalazł to czego potrzebujesz. Skąd miałbym wiedzieć, czy ktoś inny z forum co dla Ciebie znaczy "prosty, minimalny i funkcjonalny" tym bardziej, że większość CRM jest pisanych na zlecenie i dopiero wtedy są uszyte na miarę. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 1 Dołączył: 5.07.2013 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam potestować CiviCRM
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 00:57 |