![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
W zasadzie nie mogłem dopasować mojego tematu do żadnego z działów więc umieszczam tutaj. Poszukuję maksymalnie prostego systemu CMS, chciałbym aby wyglądał on mniej więcej tak. Po lewej stronie menu, które mogę ustalić sam, w nim znajdują się odnośniki do poszczególnych plików. Po kliknięciu w taki plik z menu w prawej części pojawia się jego edycja w edytorze WYSIWYG. Do tego generalnie może być jakiś prosty moduł do dodawania plików, na zasadzie pozycja w menu dodaj pliki, a po prawej pojawia się formularz dodający pliki do wskazanego katalogu. Chodzi o to, że potrzebuje systemu, który będzie obsługiwała osoba kompletnie zielona, i przy jakimkolwiek troche bardziej rozbudowanym systemie się pogubi. Chodzi tylko o fajną i przejrzystą edycję treści w dodatku tylko wybranych przezemnie podstron ![]() Grzebałem trochę w sieci, ale tak prostych rozwiązań ostatnio brak. Jeżeli nic się nie znajdzie ciekawego sam napiszę coś w ten styl, jednak wolałbym skorzystać z szybszego, a może i lepszego rozwiązania ![]() Dziękuje z góry za porady ![]() PS: Proszę bez postów w stylu, " 5 min pisania w PHP + podepnij TinyMCE " , lub coś podobnego ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
To ja Ci odpiszę tak: naucz się używac wyszukiwarki i czytać regulaminy na forach.
Otwieram i przenoszę. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:52 |