![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam trochę problem w konfiguracji bazy danych MySQL w cmsach z których korzystam, czy nie ma czegoś fajnego co nie wymaga takiej bazy?
W sumie nie potrzebuję cudów, tylko prosty system edycji stron, bo to zwykle niewielkie stronki. Czy ktoś ma doświadczenie z takimi systemami - coś możecie polecić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakiś czas temu pytałem także o CMSa na tym forum i doradzono mi QuickCms.
Na razie wrażenia są pozytywne i jest wręcz banalny w obsłudze. Polecam - http://opensolution.org/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2013 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rzeczywiście quick.cms jest wart polecenia. A pikocms znasz?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 23 Dołączył: 23.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rzeczywiście quick.cms jest wart polecenia. A pikocms znasz? Polecam Quick.Cms, śmiga naprawdę szybko i jego instalacja polega na skopiowaniu plików na serwer. ; ) Co do pikocms - wątpię, aby ktoś używał tego jako silnika swojej strony, jego zastosowanie ma inny cel. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.04.2025 - 07:28 |