![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam poszukuję prostego skryptu na shoutboxa który mógłbym wkleić na forum txtBB. Mam nadzieje że takie istnieją
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Use google.pl and search "sBOX"
-------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm szuakłem już wcześniej ale z forum txtBB jest jeden problem - żeby sb na nim działało główny forumlarz MUSI być w htmlu...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
po testuj shoutbox nospora dostępny na forum gdzieś w gotowych rozwiązaniach
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dobra SB pasującego do moich wymagań znalazłem
![]() ![]() Index.php
addShout.php
show.php
I do tego jest plik shouts.txt w którym są zapisywane wiadomości. Wiem że to bardzo prymitywne ale tylko dzięki temu skryptowi bez wielu zmian mogę zrobić by login odwiedzającego się sam wpisywał ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm jezeli chcesz zeby ktos Ci to zrobil to zamiesc ogloszenie na forum "Giełda ofert"
a jezeli chcesz pomocy to prosze bardzo zlicz liczbe znakow: strlen" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual to dla ogolnego ograniczenia, dla kazdego wyrazu to rozbij caly tekst za pomoca explode" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i wtedy w petli uzyj strlen zrob do tego warunek IF i juz jezeli chodzi o emoty, to po prostu zamien pozniej stringi za pomoca: str_replace" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Ten post edytował my salsa 26.04.2007, 13:00:49 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2007 Skąd: sprzed nosa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak sie możesz to spróþbuj ShoutBox online. www.deszczowce.pl
Zarejestruj się, zaloguj, naciśnij "Stwórz shoutbox!" wpisz tytuł shoutboxa, wybierz szerokość, wysokość i kolor ShoutBoxa, Na dole naciśnij button "Wybieram!" i skopiuj kod na stronę. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...a może skorzystasz z, dobra to nie do końca shoutbox, tylko czat o nazwie Lace (wykonany w ajaksie i PHP). Choć trochę chęci i będzie jak shoutbox
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 1 Dołączył: 27.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chcę zmodyfikować shoutboxa z posta powyżej
Chcę aby po nazwie użytkownika wyświetlał mi się czas. Problem w tym, że po wyświetleniu nazwy użytkownika i z funkcji date() minut nic więcej nie wyświetla się Oto zmodyfikowany kod z pliku addShout.php
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.04.2025 - 05:15 |