![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
//do usunięcia
Ten post edytował djhasek 11.06.2008, 20:43:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze jak czytam takie topici to sam nie wiem kogo bardziej mi żal - programistów, którzy muszą się użerać z takimi ludźmi czy tych ludzi, że właśnie tacy są...
Lay za darmo, kod za darmo a w nagrodę "możesz u nas pracować" - łał co za propozycja... będę trochę bezpośredni ale "frajerów szukasz?" Sorry za offtop. -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czt to poważny projekt w który chcesz się zaangażować ? Ile masz lat ?
-------------------- http://www.berry.nazwa.pl/edico/public_html/index.php ----> under construction
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Cześć mam na imię Piotrek i jestem programistą, chętnie wykonam ten projekt bez żadnych korzyści, nawet Ci dopłacę że będę mógł coś takiego dodać do portfolio.
A tak na poważne: napisz coś konkretniejszego, na temat projektu, czy w przyszłości planujesz mieć z tego jakieś zyski, może znajdzie się ktoś kto to napisze (szczerze w to wątpie...). P.S. Może przenieść to na humor? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Osobiście podoba mi się pomysł takiego portalu. Jeśli byłby naprawdę dobry to jeszcze mógłbyś zarobić sporo na reklamach -- I tu jest właśnie to błędne koło. Żeby był naprawdę dobry musiałby się zająć nim ktoś kto się na tym zna i jest w tym dobry a wątpię czy ktoś taki zrobi to za darmo. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale takie coś to minimum miesiąc pisania (i tylko jeśli ma się przynajmniej 5 letnie doświadczenie).
Projekt miałby o wiele większe szanse powodzenia jeśli byś coś zainwestował. Min 1000zł. Jeśli nie msz kasy to poczytaj trochę o serwerach i Joomli. Może się przynajmniej czegoś nauczysz:) Pozdrawiam. Ten post edytował Black-Berry 6.06.2007, 17:42:23 -------------------- http://www.berry.nazwa.pl/edico/public_html/index.php ----> under construction
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 5 Dołączył: 18.07.2006 Skąd: Piekary Śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odezwij się do mnie na maila: wmalota@php-art.pl może coś się wymyśli.
-------------------- CMS dla Twojej firmy
Wojciech Małota |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:11 |