![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
chciałbym podpytać Was o narzędzia które pomogą w zaprojektowaniu Interfejsu graficznego dla strony WWW lub aplikacji WEB. Moglibyście polecić coś darmowego? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Paint
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Wonszu nie nabijaj postów głupimi tekstami (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif)
@Markuz dzięki za link |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem w zupełności wystarczy CSS i HTML -.-
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
edytor programistyczny + przeglądarka, ja preferuję Chrome, bo ma najfajniesze dla mnie narzędzia developerskie.
najlepiej też mieć edytor z opcją Live Preview/Live Reload etc. (zmieniasz coś w pliku, od razu się zmienia w przeglądarce, bez potrzeby odświeżania czy save - Brackets ma coś takiego. Inne edytory też ponoć). i wtyczka Emmet do szybkiego kodowania. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
edytor programistyczny + przeglądarka, ja preferuję Chrome, bo ma najfajniesze dla mnie narzędzia developerskie. najlepiej też mieć edytor z opcją Live Preview/Live Reload etc. (zmieniasz coś w pliku, od razu się zmienia w przeglądarce, bez potrzeby odświeżania czy save - Brackets ma coś takiego. Inne edytory też ponoć). i wtyczka Emmet do szybkiego kodowania. a nie wystarczy duży monitor i program always on top? live reloadera jeszcze nigdy nie widziałem który działał by dłużej niż 10 minut. potem mi zawsze crashuje te wszystkie wynalazki. a nie ukrywam przydało by mi się do webstorma. edit: żeby nie spamować, html5+css3+js - w zupełności wystarczy do zrobienia interfejsu graficznego. Ten post edytował mitorski 11.07.2014, 07:47:35 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Autor zadał ogólnikowe pytanie i przestał się udzielać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jakby wyjaśnił czego oczekuje to trochę łatwiej byłoby się wypowiedzieć.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 04:24 |