![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 1 Dołączył: 28.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
pytanie trochę głupie:) jest skierowane do osób które pracują już w jakiś firmach. Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną. Firma poszukuje programisty php? I tu pytanie - jaki stój jest wymagany przy tego typu rozmowie? Koniecznie musi być garnitur?? Czy wystarczy jakaś sportowa koszula i jeansy?? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 56 Dołączył: 3.11.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PHP -> Zagadnienia dotyczące programowania w PHP.
Ten temat raczej do Hydepark ![]() @DOWN Ja uważam, że powinieneś się ubrać porządnie, czyli garnitur - jak zobaczą, że przyszedłeś dobrze ubrany, a nie np. w pogniecionej koszuli to oznacza, że umiesz zadbać o siebie i dostaniesz dodatkowe plusy. Ten post edytował muk4 4.07.2010, 17:52:06 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 1 Dołączył: 28.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, ale co myślisz?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 4 Dołączył: 4.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie w technikum zawsze uczyli, że rozmowa kwalifikacyjna, nie ważne jaka wymaga odpowiedniego ubioru i zachowania
![]() -------------------- Blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Załóż flanelową koszulę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ubierz się jak "typowy" taki stereotypowy programista, mocno wykręcony z wyglądu, aspołeczny etc. Wtedy przyszły pracodawca zobaczy, że skoro tak wyglądasz i tak się zachowujesz, to na pewno jesteś świetnym specjalistą.
A tak całkiem na poważnie, to liczy się pierwsze wrażenie. Niektórzy mówią, że pierwsze 7 sekund. Zatem skup się na dobrym wyglądzie, nienagannych manierach i zrób dobre wejście. Następnie, jeśli trafisz na myślących ludzi to wykaż się inteligencją, myśleniem, szybkim kojarzeniem, wiedzą. Powodzenia! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:40 |