![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam programu konwertującego "krzaczki" na polskie znaki! (iso-8859-2). Jeżeli znacie, to proszę, żebyście podali link do tego programu, bo stron www za bardzo nie mogę robić :/
-------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A te "krzaki" to w jakim kodowaniu sa?
jesli w standardowym windowsowym to poszukaj np. programu Ogonki97 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ehhh... człowieku - 5 linijek kodu w php :/ ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[php:1:f0e852a806]<?php
// polskie znaki function krzaczki($text) { $text = strtr($text,"ąśźĄŚŹ","±¶Ľˇ¦¬"); return $text; } // używa sie tak print krzaczki("żźćśśą"); ?>[/php:1:f0e852a806] hint: forum ocenzurowało krzaczki -------------------- yyy...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko tak się składa, że ja nie mam php!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps LUDZIE!!! Czytajcie dokładnie pytania/prośby! PRZECIEŻ NAPISAŁEM, ŻE Szukam programu a nie skryptu w php!!! -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Tylko tak się składa, że ja nie mam php!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps LUDZIE!!! Czytajcie dokładnie pytania/prośby! PRZECIEŻ NAPISAŁEM, ŻE Szukam programu a nie skryptu w php!!! Po pierwsze dokładnie precyzuj pytanie/prośbę - skrypt php czym jest jak nie programem? Po drugie to jest forum o php więc się nie dziw. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dlatego napisałem tego posta w dziale hydepark! A w hydeparku mógłbym nawet napisać o... (nie powiem o czym). O wszystkim, bo hydepark do tego jest!
-------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat skrypt php czym jest jak nie programem?
Hmm... skrypt php nie jest programem ![]() Skrypty php sa przeciez interpretowane a nie kompilowane. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale na nas nie krzycz! To była Twoja wina.
ps. jeżeli jeszcze nia masz php to czemuż by tego nie zmienić ? php to nie tylko serwerownia - może służyc jako codzienne narzędzie pracy - np do konwersji... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ... mi php służy także między innymi do obierania ziemniaków.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2003 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam programik Notatnik+
Działanie: - otwierasz plik z tekstem - wciskasz F11 i masz wszystko w ISO - wciskasz F12 i masz wszystko w Windows... I tyle... Można go ściąnąć stąd: http://www.wieczorowka.2media.info/downloa...amy/notepad.exe -------------------- Birkoff
birkoff@2media.info www.wieczorowka.toto.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Tylko tak się składa, że ja nie mam php!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zainstaluj sobie!! tylko daj i daj... fakt ze do konca nie przeczytalem ze szukasz PROGRAMU, ale nie trzeba sie od razu drzeć... -------------------- yyy...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:06 |