![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
To mój pierwszy post i zarejestrowałem z tej przykrej przyczyny, ze stoję w miejscu przy robieniu koszyka, a dokładniej - przy usuwaniu dodanych w sesji zakupów.
No i tutaj działa wszystko jak trzeba. Sesje tworzą się po mojej myśli. Schody zaczeły się w głupim i pewnie banalnym miejscu. Mianowicie przy odwołaniu się do usunięcia konkretnej tabeli z sesji.
No i teraz gwiazda tego tematu: funkcja UNNSET
Efekt tego skryptu jest taki, ze po wykasowaniu wszystkich sesji i dodaniu na nowo paru kolejnych produktów, mogę usunąć tylko jeden z nich. Każdy kolejny po naciśnieciu submita ani drgnie aż do ponownego wyczyszczenia całej sesji. Próbowałem googlowach i tworzyć coś na wzór rzeczy które znalazłem, ale żadna z nich nie działa. Finalnie przedstawiłem tą o to wersje, bo jest chyba najbardziej przejrzysta. Mało ogarniam programowanie w PHP, ale staram się naucz czegoś nowego, a akurat teraz w dodatku dostałem zlecenie zrobienia prostego sklepu. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Ten post edytował gitbejbe 27.08.2012, 19:43:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 02:06 |