![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Zainstalowałem co dopiero windows 7 ultimate 64 bit na moim laptopie. Mam jednak kilka problemów, zacznijmy od najważniejszych (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
1. Gdy wkładam płytę do napędu - czyta ją tak jakby (kręci się), jednak nie pokazuję jej w moim komputerze. * Jednak cud, działa, po kilku minutach czekania się odtworzyło (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) i teraz odtwarza chyba szybciej 2. To samo dzieję się z pendrivami. Świecą się, jest dźwięk podłączenia jednak komputer nie widzi. 3. Wbudowana kamerka w laptopie podczas używania skype (nie wiem czy tylko tam) jest do góry nogami. 4. Wbudowany mikrofon nie działa (sprawdzę jeszcze czy działa od słuchawek) * Od słuchawek nie czyta w ogóle mi całego sprzętu (są dwa wejścia mini jack) 5. Gdy przerzucam pliki z pulpitu do skrótu na pulpicie do innego dysku to mi ten plik kopiuję zamiast przenieść. 6. Bardzo dużo aktualizacji kończy się niepowodzeniem, jakieś 70% - jednak chyba za drugim razem zainstalowano kolejne, i pewnie zainstalują się wszystkie za którymś razem. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam bin Ten post edytował binprogrammer 7.05.2012, 22:18:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 14:41 |