![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem nowym nie znam do końca zasad forum, ale bardzo zależy mi na czasie więc zwracam się o pomoc.
Do napisania mam skrypt, w formularzu wpisuje imię nazwisko i przy pomocy <SELECT NAME="nazwa"> <OPTION>możliwość 1 <OPTION>możliwość 2 </SELECT> mam wybrać orła albo reszkę. Po kliknięciu na submit mam zobaczyc swoje imię nazwisko oraz tego orła lub reszkę. I z tą monetą mam problem nie wiem jak sie zabrać za i to jak to zrobić poprawnie. Umownie mam przyjąć albo orzel.gif lub reszka.gif. Proszę przynajmniej o wskazówki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 3 Dołączył: 23.10.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Formularz:
wynik.php
Usunąć " \ " powinno działać ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam że nie napisałem myślałem że to oczywiste, wszystko w php zero htmla.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 3 Dołączył: 23.10.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak chcesz wyświetlić formularz?
|
|
|
![]()
|
|
W tym stylu to ma być zrobione. Tylko jeszcze nazwisko i ten orzeł lub reszka. |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Przeczytaj: http://forumphp.nq.pl/Przeczytaj-FAQ-PHPEd...esz-t42526.html
A następnie czekam na PW z poprawnym tematem zgodnym z ww tematem jak i netykieta i regulaminem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 23:00 |