![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam problem ze skryptem o nazwie PHPMAIL zamieszczam ponizej część skryptu do konfiguracji proszę o podpowiedzi chodzi mi o pierwsz linijke pod zmienne konfiguracyjne z góry dziękuję
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Używaj bbcode - poprawiłem twój post.
2. Czego nie rozumiesz? -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mianowicie chodzi mi oto że nie mogę
skonfigurować tego skryptu aby wysyłał maile z mojej strony poniewarz niewiem co mam powpisywać w następującej konfiguracji
![]() poprawiam. juz raz cie @kszychu upomniał w tym temacie za brak bbcode. jeszcze raz i ostrzeżenie dostaniesz --- nospor chodzi mi oto pierwsze (mail_from) nie rozumiem z tym kontem na serwerze czy mam wpisać tutaj swojego maila . a w tym drugim (mail_to) to wpisuję swojego maila czy jak |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:22 |