![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowałem na serwerze eAcceleratora i problem polegał na tym, że nie było widać poprawy czasu ładowania się strony (sprawdzam za pomocą microtime). Na lokalnym serwie poprawa wynosiła do 10x, a na serwerze nic;/
W phpinfo było widać, że wszystko niby działa a jednak nie działało;/ Postanowiłem zainstalować xCache, który ma podobne objawy;/ Włączone wszystko, odpowiednio ustawione i brak jakiegokolwiek efektu;/ I teraz najdziwniejsza sprawa: Chcąc wrzucić zmienną do cache pojawia się błąd: xcache_isset() [function.xcache-isset]: xcache.var_size is either 0 or too small to enable var data caching W phpinfo widnieje: xcache.var_size 64M Phpinfo pokazuje że wszystko działa, a jednak nie działa;/ Nawet nie moge otworzyć admina z xcache, pyta o hasło po czym pojawia się "Strona internetowa jest niedostępna." - ani by nie istniała. Przeanalizowałem kod admina i strone wywala miedzy innymi przez "xcache_info(XC_TYPE_PHP, $i);" Pomocy szukałem już chyba wszędzie, zawsze piszą że trzeba zmienić a php.ini xcache.var_size, a to jest dobrze;/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:45 |