![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 1 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (10%)
|
Mam stronę (wersja robocza TUTAJ).
Otóż mam pewien (kody skryptów poniżej) skrypt, dzięki któremu łączę się z bazą danych. Następnie dodadje jakieś dane do bazy. Odbieram ID, który wpisuje w wyszukiwarkę i wyświetlają mi się dane. PROBLEM: COŚ nie działa i wyświetla mi się (ZAWSZE) ID 0. Skrypty: Plik z wyborem, wpisywaniem w pole.
Plik z wysyłaniem do bazy.
Plik HTM odbierania prezentu
Plik ze skryptem odbierania prezentu
|
|
|
|
|
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź |
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 45 Dołączył: 5.05.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Sprobuj takie cos
a zeby wyswietlic id dajesz: Ten post edytował RiE 6.05.2010, 20:58:19 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
RiE... Jeśli pomagasz, to sam nie rób byków w składni (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Popatrz na apostrofy pojedyncze i podwójne to zrozumiesz (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) inna sprawa, ze u autora widzę cudowanie już na wstępie. Gdzie? Choćby już z wyborem bazy. najpierw prezenty_c0_pl, potem zmiana bazy na prezenty by ostatecznie przy odczycie dopiero co wstawionego wiersza uzyskać je z... nie wiadomo gdzie istniejącego połączenia o nazwie(?) ID. Popatrz co te funkcje robią i przemyśl co masz zmienić w nich.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 25.12.2025 - 15:15 |