![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 18 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przez przypadek akurat siedzę sobie na znienawidzonej wingrozie i wbijam na phpedia.pl, a tam widze standardowy wygląd miediaWiki.
Co się dzieje, coś robicie? Ten czerwony był całkiem niezły, powinniście w tym stylu zrobić resztę serwisu (od bugów już jest ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale teraz przynajmniej pokazuje sie kod.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co jest z tym wiki?
Został tylko czarny żałobny baner z niedzialajacym linkiem. Mo ze by tak wyremowac na pewien czas to coś czarnego, bo (przynajmniej u mnie) cały czas mam animacje w przegladarce i mi pisze: trwa otwieranie ..... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Reorganizacja calego projetku, towrzona jest grupa odpowiedzialna tylko za ten projekt...
Czesc osob juz zaczela prace, tylko czekac na rezultaty |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(SongoQ @ 2006-01-01 10:42:30) Ale teraz przynajmniej pokazuje sie kod. Widocznie wcześniej coś było majstrowane, bo kod się wyświetlał, a potem przestał. Natomiast obecnie się znów wyświetla ![]() btw. Jak jakiś czas temu wszedłem sobie na http://wiki.php.pl , to wyświetliła mi się strona instalacyjna Wiki ![]() ![]() ![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Można było, ale mi się nie chciało
![]() Baner natomiast już oddałem, a design wiki - wraz z poprawianiem błędów związanych z wyświetlaniem kodu oraz aktualizacją wersji - konieczna była aktualizacja oprogramowania, która rozwaliła nam nasz skin. Stwierdziliśmy, że ważniejsze jest, by PHPEdia chodziła, a skin poprawimy, jak tylko się uda... pozdrawiam -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Fatal error: mime_magic could not be initialized, magic file /usr/share/misc/file/magic.mime is not available in /home/wiki/wiki/includes/MimeMagic.php on line 497 Takie cos wyskakuje jak biore "Najnowsze grafiki" w "Strony specjalne" -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
poprawione
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:46 |