![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam mały problem. Napisałem funkcję, która powinna mi wyśiwetlać listę kategorii pobranych z bazy danych. Wygląda mniej więcej tak:
Niestety "echo make_categories()" wyśiwtla mi tylko ostatni wpis z bazy... To jest pewnie jakaś drobnosta, ale dziś mi trochę nie wychodzi myslenie ![]() Czy ktoś wie może jak "naprawić" tą funkcję, żeby wyświetlała całą listę kategorii? Ten post edytował camelx 4.01.2006, 21:01:39 -------------------- windows nie jest wirusem... wirusy coś robią :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zjadłes kropki. Powinno być .= bo inaczej zawsze wyświetli ostatnią kategorię. Dlatego, że za każdym obrotem pętli nadpisujesz zmienną $cat_list
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa
![]() Tak myslałem, że to jakaś drobnostka ![]() -------------------- windows nie jest wirusem... wirusy coś robią :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:41 |