![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-lilik- |
![]()
|
Goście ![]() |
A wiec chodzi o to ze
<? if(copy("$obrazek","$obrazek_name")) { echo"skopiowany"; } else { echo "nieskopiowany"; } ?> Dzialal i bylo ok dopuki admin serwera nie zmienil linuxa z debiana na shlcka po tej operacji skrypt nie chce kopiowac plikow, w ogole to dane z formualrzy nie byly przenoszone dopuki nie dopisalem linijek w skryptach $cos = $HTTP_POST_VARS['cos']; , z tym skryptem juz ronie kombinowalem, dodawalem $obrazek = $HTTP_POST_VARS['obrazek']; $obrazek = $_POST['obrazek']; i dalej nic nie kopiuje, prawa dostepu do katalogow tez sa dobrze ustawione ma ktos pomysl co jest nie tak ? moze to zle ustawione php ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Cytat ma ktos pomysl co jest nie tak ? Trzeba się zarejestrować. Trzeba używać tagów [ php ] [ /php ] Dopóki nie spełnisz tych warunków, nikt nie pomoże... -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 5 Dołączył: 17.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
juz jestem zaejestrowany
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Jeżeli to jest upload plików to ja się dziwię, że wogóle działa....
![]()
To powinno działać... jeżeli nie działa to pisz.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Tiraeth chwilę mnie ubiegłeś ![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 5 Dołączył: 17.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzialal do zmiany systemu
![]() |
|
|
-Gość_lilik- |
![]()
|
Goście ![]() |
chialbym was rozczarowac ale z zaden z powyzszych sposobw nie dziala
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2005 Skąd: Płońsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja tez mam linuxa i ten sam problem. Mam kdzies na dysku rozwiazanie. Zaraz podesle
![]()
Znalazlem tylko taki skrypt. Wystarczy go troche przerobić i bedzie dobrze. Ten post edytował Michał2000 17.03.2005, 21:14:07 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2005 Skąd: Płońsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No tak... ale czasami bez logowania sie do serwera nie uda sie tobie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:02 |