![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Sępólno Krajeńskie Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam mam problem z sliderem ("anythingslider") i jquery.lightbox oba skrypty współpracują na jquery z tym że jeden na jquery zwykłym a drugi na jakimś jquery.min.js. i gdy wstawiam odnośnik do pliku jquery przed sliderem to działa slider a gdy go wklejam przed lightboxa to lightbox działa a za to slider nie działa. Ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać?.Kod wygląda tak:
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
jquery.js i jquery.min.js to to samo tylko wersja min jest zapisana bez zbędnych spacji i tabulatorów żeby mniej miejsca zajmować jeśli oba skrypty korzystają z tej samej wersji jquery to po prostu dołączasz tylko jeden plik jeśli są różne wersje to dołączasz tą wyższą.
-------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Sępólno Krajeńskie Ostrzeżenie: (0%)
|
tak też próbowałem ale nic nie wyszło. Znalazłem innego lightboxa i już wszystko działa
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 02:24 |