![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Pisze dla kolegi galerię i napotkałem na problem, ktorego nie bardzo umiem rozwiązać. Mam skrypt uploadujący m.in pojedyncze zdjecie na serwer i dodające je do albumu oraz druga jego opcja to dodanie archiwum zip, pliki zostają wypakowane przy uzyciu clasy Pclzip do katalogu tymczasowego i przeniesione pod inna lokację z inna nazwą. Wszystko ladnie dziala na archiwach ponizej 3-4MB problem pojawia sie gdy chce wgrać archiwum nieco większe, poniewaz funcja dodania sie "nie wykonuje" a strona tylko jakby się odswiezala - zadnych bledow, na poczatku myslalem ze to problem konfiguracji php.ini - zwiekszylem tam maksymaly rozmiar plikow uploadu oraz pamiec zarezerwowana dla skryptu, niesety nie pomoglo, probowalem wprowadzic mały debuging aby dowiedziec sie o co tak naprawde chodzi ale niestety nie zwraca zadnych komunikatow tylko przeladowuje strone oto strona odpowiedzialna za to:
Po dodaniu wiekszego pliku wyswietla tylko powyzszy formularz Jest to o tyle irytujące, ze nie wiem zupelnie co zmienic ... Bardzo dziekuje i proszę o pomoc. Ten post edytował MorF 19.09.2006, 20:25:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz dodać do formularza:
<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="xxx"> gdzie 'xxx' to maksymalna pojemność pliku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:35 |