![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem. Po kliknieciu przyciusku rejestruj w moim formularzu, bez wypelnienia pol obok powinny pojawic sie bledy ze niewypelnione pola. Formularz jest przesylany do process.php. Zamiast tego pojawia mi sie komunikat: " Fatal error: Cannot redeclare class MySQLDB in C:\xampp\htdocs\Strona\include\database.php on line 14" No ale dobra (w pliku glownym index.php mam include session.php). Z pliku process.php skasowalem tego samego includa bo wlasnie byl zdublowany... ale zamiast tego teraz pojawia sie komunikat: "
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\Strona\index.php:19) in C:\xampp\htdocs\Strona\process.php on line 111". Czy ktos moze mi pomoc z tym problemem? Plik process.php
czesc pliku index.php
Z gory dzieki za pomoc Ten post edytował kubatur0 11.04.2010, 16:41:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Używaj poprawnego bbcode dla php,
Błędy dokładnie opisują co robisz źle. A o headers already sent było milion razy , poszukaj. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wiem szukalem , wszystkie biale znaki przed <?php i za ?> kasowalem i nicnie pomagalo.
dodalem na poczatku ob_start(); i na koncu ob_end_flush(); i tez nic sie nie zmienilo... Ten post edytował kubatur0 11.04.2010, 13:23:24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 31 Dołączył: 23.02.2009 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj kodowania UTF-8 bez bom np. notepad++. Pokaż plik session.php może tam jest coś co wysyła jakieś informacje do przeglądarki zanim rozpoczniesz sesję
|
|
|
![]()
|
|
To jest moj plik sessions.php. Mam ustawione kodowanie utf-8 bez BOM. Musialem skrocic troche ten plik na poczatku przez ograniczenia wielkosci posta... Ten post edytował kubatur0 11.04.2010, 16:28:28 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 31 Dołączył: 23.02.2009 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj kod w poprawne tagi dla php bo tego sie czytac nie da
|
|
|
![]()
|
|
W pliku glownym index.php dodalem ob_start(); i session_start(); i na koncu ob_flush();
Teraz nie pokazuje mi sie juz zaden taki blad, ale za to teraz znowu jest ten sam blad ktory byl na poczatku, a mianowicie jak w formularzu rejestracyjnym nie wypelni sie odpowiednich pol to powinno obok nich pojawiac sie error ze nie wypelnione, a zamiast tego przekierowuje mi na strone glowna gdzie jest panel logowania i nad panelem pokazuje sie blad logowania (tak jakby sie podczas logowania cos rypalo a nie rejestracji). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 14:04 |