![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy ma ktoś jakiś sposób na ominięcie skryptu reCaptcha (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ponieważ na moim serwisie chcę pobierać informację z niektórych stron, i napisałem elegancką funkcje która pobiera te dane, jednakże jak się okazało, niektóre serwisy z których pobieram dane mają ograniczenie logowania się do chyba 15 razy dziennie, potem wyrzuca reCaptcha aby wpisać kod, i dupa, skrypt się kończy błędem. Macie na to jakiś sposób ? i czy w ogóle jest jakiś sposób ? czy skrypt reCaptcha posiada jakiś kod, który mogę otrzymać od właściciela serwisu dzięki któremu reCaptcha będzie nieaktywna ? (Czytałem regulamin forum - wiem że forum nie pomaga w omijaniu zabezpieczeń, ale mój skrypt nie jest żadnym rozsypywaczem spamu czy skryptem który szkodzi innym stroną, działa to na zasadzie twittera, tylko że artykuły są pobierane z różnych stron i wrzucane na moją z linkiem do źródła) Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:58 |